Anmeldelsespolitik

Anmeldelserne på frkborchanbefaler.com er udtryk for mine egne uforbeholdne meninger. Jeg skriver personligt, ærligt og altid med en faglig dybde.

Læsning er noget, jeg prioriterer, og jeg læser sjældent en bog færdig, hvis jeg ikke bryder mig om den. Jeg anmelder bøger, jeg kan lide – derfor: Frk. Borch ANBEFALER. Det vil sige, at du sjældent vil støde ind i bøger, der har fået færre end 3 Borch’er. Så bloggen her er stedet at være, hvis du mangler anbefalinger af GODE bøger.

Jeg læser og elsker bøger af forfattere lige fra H.C. Andersen til Homer, og jeg anmelder bøger inden for mange forskellige genrer, men hovedsageligt fiktion og særligt autofiktion og lyrik fanger min opmærksomhed. Bøgerne på bloggen kan være helt nye bøger, men også bøger, der af den ene eller anden grund har været sørgmodige bænkevarmere på mine reoler i årevis.

Jeg modtager gerne anmeldereksemplarer – også uden for de ovennævnte genrer.

Bøgerne bedømmes på en skala fra 1 til 5 Borch’er: Skærmbillede 2017-10-01 kl. 22.39.155 er den højeste karakter, og den gives til de bøger, jeg ikke kan lægge fra mig, som inspirerer mig på den ene eller anden måde og griber mig; det kan være alt fra plottet, fortællerstemmen, sproget, karaktererne – you name it.